Sayfalar

Foursquare yeni mekan ekleme ve düzenleme

Sponsorlu Bağlantılar

Foursquare'de milyonlarca mekan/yer bulunmaktadır. Buna rağmen gittiğiniz bir yerde mekan bildirimi yapmak istediğinizde mekanın check-in listesinde olmadığını görebilirsiniz. Yeni açılan mekanlarda meydana karşılaşılan bu problemle mekan ekleyerek baş edilebilir. Bir kere mekan eklemeniz durumunda o mekan check-in listesine eklenir ve insanlar orada yer bildirimi yapabilirler. Şimdi bunun nasıl yapılacağından bahsedelim.

https://tr.foursquare.com/add-place adresine girin ve mekanın ismini adresini, ilini, ilçesini vs. yazın. Haritada yerini gösterin ve diğer bilgileri de girdikten sonra en altta save diyerek kaydedin. Mekan sahibi sizseniz özellikle doğru bilgi ve doğru harita bilgisi vermeye özen gösteriniz. Forsquare sistemi yakın bir zamanda çok daha işlevli hale gelecek ve herkesin kullandığı bir program olacak. Mekanınızı buradan doğru yerleştirin ki insanlar zorluk çekmeden size gelebilsinler.

Mekan eklemeyi foursquare uygulamasından da yapabilirsiniz. Yer bildirimi yapar gibi yapın ve arama bölümüne mekanınızın ismini yazıp aratın. Çıkan sonuçlarda mekan isminiz yoksa en aşağı inip "listelenmemiş mi? buradan check in yapmak için mekan ekle" yazısına dokunun ve mekan bilgilerini girmeye başlayın.

Foursquare'de ayrıca mekan düzenlemesi mevcuttur. Eğer bir mekanda yanlış bilgi görürseniz "düzenleme öner" diyerek doğru bilgileri girip mekanın düzenlenmesi talebinde bulunabilirsiniz.

1 yorum:

  1. ben bi mekan actım fakat numaram gözüküyor mekanı nasıl silebilirim veya numaramı nasıl kaldırabilirim

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica