Snapchat görsellerine simgeler ekleme nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Daha önce, Snapchatte fotoğraf ya da video çekim aşamasındayken ekleyebildiğimiz animasyonlardan söz etmiştik. Şimdi ise, çekmiş olduğumuz bir fotoğraf ya da videoya ekleyebileceğimiz simgelerden bahsedeceğiz. Hiç durmayalım, hemen snapchatimizde bir fotoğraf çekelim. Ön ya da arka kamerayı kullanabilirsiniz.

Fotoğraf çektikten sonra, fotoğrafın üstünde, ortada T simgesinin solunda karemsi bir simge göreceksiniz. Ona tıkladıktan sonra kalp, zafer işareti, utangaç yüz, ağlayan surat gibi ifadelerden tutun da, öpücük, konuşma balonu, sallama çay, gökkuşağı, neon yazılamalar, dondurma, muz, hamburger, kedi, köpek, balık ve daha neler neler...Onlarca, yüzlerce simgeyi, ifadeyi bu menüden bulabilirsiniz. Bunun için ekranı sola kaydırmak ve aşağıya kaydırmak yeterlidir. İfadenizi seçtikten sonra otomatik olarak görsele konuşlanacaktır. Siz, simge ya da simgelerinizin yerini dokunarak değiştirebilecek, dilerseniz iki parmağınızla tutup genişletebilecek ve daraltabileceksiniz.






Tüm bu işlemlerden sonra görselinizi (video ya da fotoğraf) cihaza kaydedebilir, arkadaşlarınıza gönderebilir ya da hikâye bölümünde kullanabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica