Facebook bildirimleri ayarlama ve kapatma

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta sürekli bildirim almaktan sıkılan biriyseniz, bu bildirimleri almamayı seçebilirsiniz. Bildirimlerden işinize yarayanı alabilir, yaramayanı almayabilirsiniz. Bunun için evvela facebook'unuza girin ve sağ üstte aşağıya doğru ok simgesine tıklayıp "ayarlar" deyin. Sol tarafta "Bildirimler" yazan kısma tıklayın.



Burada facebook üzerinde yazan kısmın karşısında düzenle yazısına tıklayarak düzenleme işine başlayabilirsiniz. Burada doğum günleri, tarihte bugün, yakın arkadaşlarının hareketleri, etiketler, yönettiğin sayfalar, grup hareketleri, uygulama istekleri, canlı videolar, bağış kampanyaları gibi bildirim çeşitlerini size uygun bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Karşılarındaki açık/kapalı ya da düzenle seçeneğiyle facebook bildirimlerini ayarlayabilir, dilediğiniz gibi kimi bildirimleri kapayabilirsiniz. Burada dikkat çekense, sizle ilgili hareketlerin bildirimlerinin kapatılamayacağı. Gördüğünüz gibi, bu buton aktif değil ve facebook tarafından otomatik olarak "açık" olarak işaretlenmiş durumda. Facebook'un seninle ilgili hareketler kısmına yazdığı ise şöyle:
"Birinin seni bir fotoğrafta etiketlemesi veya gönderine yorum yapması gibi seni ilgilendiren hareketler hakkında her zaman bildirim alırsın." Yani bu ayarın kapatılamayacağını öğrenmiş oluyoruz.

Ama yukarıda da değindiğimiz gibi, özellikle oyun istekleri ya da yaklaşan doğum günleri gibi etkinliklere dair bildirimleri kapatabilir, bize gerekli bildirimlerle facebookumuzu kullanmayı sürdürebiliriz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica