WhatsApp Web'den nasıl çıkış yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Önceki konumuzda WhatsApp Web'in bilgisayardan nasıl kullanılacağından söz etmiş ve WhatsApp Web ile işiniz bittiğinde, çıkış yapmanızın yararınıza olacağını söylemiştik. Bu konuda da, kısaca çıkış işleminin nasıl olacağını yazalım. Kendinizi yeterince güvende hissetmeniz için hem bilgisayarınızın web tarayıcısından (yani WhatsApp Web'den) hem de cihazınızın whatsapp web menüsünden gerekli çıkış işlemini yapmanız gerekir. Öncelikle WhatsApp Web'den çıkalım:
* Bunun için sağda üstte üst üste üç noktanın olduğu yere tıklayıp en altta "çıkış" a tıklayın.

 

*Sonrasında da işinizi sağlama almak için, telefonunuzun WhatsApp Web menüsüne girin ve alt kısımda bulunan "tüm bilgisayarlardan çık" seçeneğine tıklayıp, açık olan tüm oturumlarınızı sonlandırın.

Android kullananlar için telefondan web whatsapp oturumlarını kapatmak şu şekildedir:
Üç noktalı simgeye tıklarız.


Seçeneklerden whatsapp web seçeriz. 

Açık oturumları görürüz.




Açık oturumlar görüntülenecektir. 

Whatsapp Web açık olduğunu nasıl anlarız? ve Whatsapp Web açık kaldı diyenlerin işte bu ekrana gelmeleri gerekir. Whatsapp Web telefon uzaktayken çalışır mı? derseniz de evet çalışır. Ama bu oturumu kapatıp kapatmamak sizin elinizde. Bir de tabii açık kalan yerde web whatsappınıza erişen kişi çıkış yaparsa aynı şekilde kapanmış olacaktır. 

Bizim Google Chrome üzerinden bir oturumumuz göründüğünden, tıklayıp neyin nesiymiş diye bakıyoruz. Sonrasında çıkış yazısına tıklayıp telefondan web whatsapp oturumlarını kapatmış oluyoruz. Yani eğer bir yerde açık unuttuysanız da, birileri mesajlarınıza baktı mı bakmadı mı emin olamazsınız ama buradan kapatabilirsiniz, kapattığınız anda açık yerlerdeki web whatsapplar tamamen kapanır. 

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica