Foursquare hesabını Twitter'a ve Facebook'a bağlamak

Sponsorlu Bağlantılar

Foursquare hesabınızı twitter ve facebook ile ilişkilendirebilirsiniz. Bunu yaptığınızda hesaplarınızı birbirine bağlamış olacak ve her check-in yapışınızda yer bildirimlerinizin twitterda, facebookta paylaşıldığını göreceksiniz. Öncelikle twitterdan başlayalım.

Foursquare hesabını twittera bağlamak

Bunu yapmak için foursquare sitesine girip anasayfada twitter hesabını bağla butonuna tıklamanı ve gelen ekranda twitter bilgilerinizi girmeniz gerekir. Girişten sonra uygulamaya izin ver diyerek hesabınızı birbirine bağlayabilirsiniz. Böylelikle her yer bildirimi yaptığınızda twitterda "i am at...." şeklinde tweet atılacak sizin adınıza, bulunduğunuz mekanın da ismi yazacak.

Foursquare hesabını facebooka bağlamak

Yer bildirimlerinizin facebookta anında paylaşılmasını ister misiniz? Öyleyse foursquare hesabınızı facebook hesabınıza bağlayarak check-inlerinizi anında paylaşmak için foursquare sitesine girin ve anasayfadayken altta facebook hesabını bağla butonuna tıklayın. Senkronizasyon işlemi için şifre ve izin istenecek, onayladığınızda artık hesabınızı facebooka bağladınız demektir.

Mobil uygulama yardımıyla hesabını facebook ve twittera bağlamak

Foursquare uygulamasını açın ve anasayfadayken menü tuşuna basıp ayarlar diyin. "Diğer ağlarla paylaşım" menüsüne girin ve facebook'u ekle ya da twitter ekle butonlarına tıklayarak hesaplarınızı birbirine bağlayın.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica