Bilgisayardan foursquare check-in nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Pc'den foursquare sitesine girerek yapacağınız bazı işlemler şöyle; arkadaş eklemek, profil resmi değiştirmek, bilgileri düzenleme, şifre değiştirmek vs. şeklinde. Bu özelliklerin yanında sitenin mobil versiyonunu kullanarak check-in yapmanız da mümkün. Birçok kişi bilgisayardan check-in yapılmadığını söylemektedir fakat bu bilgiyi açmak gerekiyor. Foursquare.com sitesinden yer bildirimi yapılmadığı doğrudur. Fakat sitenin mobil versiyonuna bilgisayardan giriş yapılabildiği için https://tr.foursquare.com/mobile adresinde check-in yapılabilmektedir.

Pc'den nasıl foursquare check-ini yapıldığını öğrenmek için siteye girin ve giriş yapın. "Check-in" yazısına tıklayın ve kutucuğa bir yer ismi yazın. Çıkan seçeneklerde check-in yapmak istediğiniz mekana tıklayın. Tıkladığınız mekan yukarıda görüntülenecektir, @ işaretiyle birlikte kopyalayıp kutucuğa yazıp "gönder" ya da "check-in" butonuna tıklayın. Böylelikle site üzerinden check-in yapmış olursunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica