iPhone modellerinde ekran görüntüsü alma

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta, Twitter'da ya da WhatsApp'ta hoşunuza giden konuşmaların, yazıların ekran görüntülerini almanız gayet kolay. Eğer İPhone kullanıcısıysanız oldukça kolay bir yöntemle screenshot yani ekran görüntüsü alabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey "home tuşu" ve "power tuşu"na basmak. Ekran görüntüsü alındıktan sonra aldığım ekran görüntüsü nerede derseniz Fotoğraflar>Film Rulosu'nda bulabilirsiniz ekran görüntünüzü.

Eğer ilk denemenizde yapamadıysanız öncelikle home tuşuna basın ve çok kısa sürede power tuşu dediğimiz telefon açma kapama tuşuna basın. Önce açma-kapama tuşundan parmağınızı çekin sonra da home tuşundan. Ekran görüntünüzün alındığı bilgisini ekranınızdan göreceksiniz. İleri iphone modellerinde başka şekillerde de ekran görüntüsü alınsa da genel geçer ekran görüntüsü alma işlemi bu şekilde olduğu için her modeli kullanan iphonecular yararlansın istedik.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica