Gmail hesabı nasıl alınır? Gmail üye olma

Sponsorlu Bağlantılar

Yıllardır hizmet veren en iyi mail servislerinden olan gmail'e kayıt olma konusunu işleyeceğiz. Gmail hesabınız olduğunda bu hesabı kullanarak google'ın birçok servisinden yararlanabilirsiniz. Gmail aynı zamanda google hesabı anlamına geldiğinden google plus, blogger, adsense, youtube, google play gibi hizmetlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Aşağıda adım adım gmaile nasıl kayıt olunur anlatacağız;

* Öncelikle https://accounts.google.com/SignUp adresine giriş yapın. Giriş yaptığınız bu adres google hesaplarına kayıt olma linkidir. Buradan edineceğiniz gmail adresi aynı zamanda google hesabınız olacağını tekrardan belirtelim.

* Adrese giriş yaptıktan sonra sağda Ad, Soyad yazdıktan sonra bir kullanıcı adı belirleyin. Bu kullanıcı adı sizin mail adresiniz olacaktır. Kullanıcı adınızı belirlediğinizde kullanıcıadı @ gmail.com şeklinde olacaktır gmail hesabınız. Hemen altta şifre oluşturup şifrenin aynısını şifrenizi onaylayın kısmına yazın. Doğum günü, cinsiyet bilgilerinden sonra varsa bir e-posta adresiniz onu da bir hatırlatma maili olarak mevcut e-posta adresiniz kısmına ekleyebilirsiniz. Telefon numarası yazmak şimdilik zorunlu değildir fakat google cep telefonunu eklemeniz için arada bir hatırlatmada bulunacaktır. İleri bir tarihte cep numarası yazmak zorunlu olur mu olmaz mı bekleyip göreceğiz.



* Güvenlik kodunu doğru bir şekilde yazdıktan sonra google hizmet şartlarını kabul ediyorum tikini işaretleyip gmail kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Gelecek ekranlarda da gmail hesap düzenlemesi yapabilir veya atla diyerek gmail arayüzüne kavuşabilirsiniz. Üyeliğiniz tamamlandığında artık mail alıp mail gönderebilir, çeşitli sitelere üye olup gmail adresinizi verebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica