Facebook'ta tüm paylaşımlarınızı yedekleme ve indirme

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook'ta şimdi dek tüm paylaştığınız durumları, fotoğrafları, videoları ve diğer tüm paylaşımları bilgisayarınıza indirmek ister misiniz? Facebook hesabınız kapatıldığında, başka bir facebook hesabına geçiş yaptığınızda kayıtlı olan tüm arkadaşlarınızı hatırlamak ister miydiniz? Peki şimdiye dek facebookta ne yaptığınızı internete bağlanmadan görmek istemez miydiniz? Eminim çoğunuz bunları istersiniz. Facebook'ta tüm arşivinizi indirip saklamanıza olanak sağlayan bir menü var. Bu menü sayesinde fotoğraflarınızdan, durum güncellemelerinize, mesajlara kadar her şeyinizi indirebilirsiniz.

Facebook arşiv indirme için öncelikle sağ üst köşedeki ayar simgesine ardından "hesap ayarları"na tıklayın. Açılacak "genel hesap ayarları" başlığının en altında "facebook verilernin kopyasını indir"
yazan yerde "kopyasını indir"e tıkladığınızda bilgilerinizi indireceğiniz ekranı görürsünüz.



"Arşivinde neler var" kısmında indireceğiniz dosyada neler olduğuna dair bilgi alırsınız.


Yeşil simgeli "arşivimi başlat" butonuna tıkladığınızda işleme devam etmek için şifre girmeniz istenecek.



Facebook şifrenizi girin. Şimdi "indirme talebi" ekranı karşılayacak sizi.


Arşivinizin oluşturulmasının biraz zaman alacağını belirten bu ekranda "arşivimi başlat" dediğinizde facebooka kayıtlı e-posta adresinize bir mail gideceği bilgisini alırsınız.

Mail adresinize girdiğinizde kısa bir süre içinde facebook bilgileri indirme bağlantısı geleceğine dair bilgilendirirsiniz. 5-10 dakika ya da daha uzun süren bir işlemin ardından facebook tüm fotoğraflarınızın, paylaşımlarınızın bulunduğu dosyayı size mail olarak gönderecek. Mail içeriğinde en aşağıda bulunan linke tıkladığınızda yine facebook'ta "arşivi indir" ekranına geleceksiniz. "Arşivi indir" dediğinizde ise facebook arşiviniz inmeye başlayacak. İndirdiğiniz facebook arşivini bilgisayarı kullanan herkes görebilir, bu yüzden dosyayı güvenli bir şekilde saklamaya özen gösterin. Çünkü mesajlardan duvar yazılarına kadar tüm bilgileriniz bu dosyanın içindedir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica