Ask.fm kişi engeli kaldırma

Sponsorlu Bağlantılar

Daha önce ask.fm hesabında kişi nasıl engellenir konusunu işlemiştik. Şimdi ise çeşitli nedenlerden engellediğiniz fakat engelini kaldırmak istediğiniz kişinin engelini nasıl kaldıracağınızı anlatacağız. Ask.fm engeli kaldırmak için en üst sağda ayarlar menüsüne, ardından gizliliğe tıklayın. Altta "kara listeyi gör"e tıklayıp engellediğiniz kişileri görün. Buradan daha önce engellediğiniz kişilerden istediğinizin sağında bulunan "engellemeyi kaldır" seçeneğine tıklayıp kişi engelini kaldırabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum:

  1. bir anonim bize kötü içerikli bir soru soruyor ve biz onu sorunun sağ alt köşesindeki engelle butonundan engelliyoruz.Bu engeli nasıl geri alabiliriz??

    YanıtlaSil
  2. Öner6 Eylül 2014 23:27
    bir anonim bize kötü içerikli bir soru soruyor ve biz onu sorunun sağ alt köşesindeki engelle butonundan engelliyoruz.Bu engeli nasıl geri alabiliriz?? Bu soruya bende cevap ariyorum ://

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica