Instagram uygulama ve pc'den çıkış nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Instagram hesabınıza giriş yapıp hesabınızdan çıkış yapmadığınız sürece instagramı kapatıp açtığınızda yine aynı hesapta olursunuz. Yani uygulamayı veya tarayıcıyı kapatmak hesaptan çıkış anlamına gelmez. Mesela arkadaşınızın telefonundan instagram hesabınıza girip işlemlerinizi yaptıysanız işiniz bittiğinde çıkış işlemi yapmazsanız arkadaşınız daha sonra instagram uygulamasını açtığında direkt hesabınıza erişir. Ya da herhangi bir bilgisayardan Chrome ya da başka bir tarayıcı kullanarak Instagram'a giriş yaptıysanız, tarayıcıyı kapattığınızda oturumunuz kapanmaz. O bilgisayar kullanıcısı instagram.com'a girdiğinde direkt sizin hesabınız açılacak. Bu yüzden gerek başkasının telefon uygulamasından gerekse başkasının pcden Instagram'a girdiğinizde hesabınızdan çıkış yapmayı unutmayın. Öncelikle uygulamada instagram oturum kapatma nasıl oluyor bakalım. Sağ altta yer alan profil resminize dokunun. 


Ardından sağ üstte üç çizgi menüsüne dokunun ve çıkan seçeneklerden "ayarlar" deyin. 


Ayarlar açıldığında aşağı doğru inin ve "çıkış yap" deyin.


Böylelikle Instagram uygulamasından çıkış yapmış olacaksınız. 

Bilgisayarda Instagram çıkış yapma

Bilgisayardan instagram kullanıyorsanız tarayıcıyı kapatıp açtığınızda hesabınızın yine açık olduğunu görürsünüz. Bilgisayarda Instagram hesabım açık kalıyor diyenler aşağıdakiler uygulayabilir.

Instagram pc oturum kapatma oldukça kolay bir işlem.




Profil resminizin/profil simgenizin olduğu yere tıklayın ve çıkan seçeneklerden "çıkış yap" deyin. İşlem bu kadar. 

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum:

  1. instagram çıkış yap desemde çıkmıyor ne yapmalıyım

    YanıtlaSil

"Yorum Gönderme" yazısına tıkladığınızda, aşağıda yorum yazma kutucuğu belirecektir. Yorumunuzu yazdıktan sonra bir kez "yayınla" butonuna tıklamanız yeterlidir. Yorumunuz denetimden geçtikten sonra yayımlanır. Lütfen nezaket kurallarına özen gösterelim.

Yandex.Metrica